QUÈ ÉS TORNEM?

Tornem té com a objectiu conscienciar a la societat per la protecció de la naturalesa a través de la cultura, la participació ciutadana, l’educació ambiental, i la reducció de l’impacte ambiental en els esdeveniments.

EL QUE OFERIM

Duem a terme esdeveniments i accions amb la finalitat d’inspirar a organitzacions i artistes a liderar reptes ambientals. Creiem que la comunitat creativa es troba en una posició única per a transformar la societat:

– Organitzar esdeveniments culturals on diferents perfils d’usuaris aprenen com realitzar accions més sostenibles en el seu dia a dia d’una forma amena.

– Organitzar esdeveniments i accions on vincular a col·lectius, entitats i ciutadania davant reptes ambientals.

– Desenvolupar activitats d’educació ambiental per al públic en general.

– Assessorar entitats a crear esdeveniments culturals més respectuós amb l’entorn.

– Auditar festivals per a comprovar el grau d’implicació sostenible dels seus esdeveniments.

Tornem és un projecte de l’associació cultural La N Flotant, un col·lectiu que promou el moviment cultural a la ciutat de València i la Comunitat Valenciana des de 2006 i que en 2015 es va constituir com a associació cultural

EL QUE OFERIM

Duem a terme esdeveniments i accions amb la finalitat d’inspirar a organitzacions i artistes a liderar canvis ambientals. Creiem que la comunitat creativa es troba en una posició única per a transformar la societat.

Assessorem organitzacions perquè els seus esdeveniments siguen catalitzadors del canvi creant estratègies per a minimitzar el seu impacte.

Facilitem serveis d’auditoria i consultoria especialitzada en el sector d’esdeveniments i festivals. Posem en marxa certificacions, auditories ambientals i projectes relacionats amb la sostenibilitat per a organitzadors.

Desenvolupem projectes de sensibilització i educació ambiental dirigit a centres educatius, esdeveniments, festivals i tot tipus d’entitats que vulguen programar activitats en matèria de sostenibilitat.