PRESENTACIÓ DEL PROJECTE I TALLER DE RECICLATGE CREATIU.

Agora Talents

Agora Talents és una associació que naix de la necesitat d´unir a persones artesanes de la Comunitat Valenciana. El nostre principal objectiu és concienciar sobre un consum responsable i una vida més sostenible a través de projectes d´artesania i art local, així com associacions amb conciència ambiental.

La nostra proposta pel festival és una taula informativa en la que contarem de que va el nostre projecte, resaltant la importància de la economia circular i el comerç de proximitat. A més, oferirem un taller de reciclatge creatiu per totes les edats en el que realizarem caixes utilizant materials de desfet: llandes de tonyna i serpentines de colors recogides de festes.

Xarrada/ Taller de Agora Talents: Dissabte 13 de novembre a les 18.00 h. Pati Renaixentista. Entrada gratuïta fins completar aforament. Enllaç inscripció a partir del dilluns 9 de novembre. Duració del taller 30 minuts. (2 tallers). Nombre màxim de participants 14 en cada taller. Primer taller de 18.00 h a 18.30. Segon taller de 18.30 h a 19.00 h. Inscripció.