“AITOR, EL MUSSOL CONDUCTOR” I “L´AUTOBUS ROIG DE LA EMT”.

Activitats infantils de la EMT

TEATRE DE TITELLES: AITOR, EL MUSSOL CONDUCTOR
Al mussol Aitor li agraden tant els autobusos que vol conduir un, i creu que pot! Amb l’ajuda de la conductora Adela, de Superbusin, i els xiquets i xiquetes li impediran que ho faça, ja que la seguretat és molt important. Una divertida història per a repassar les coses que es deuen i no han de fer a bord d’un autobús.

CONTACONTES: L´AUTOBÚS ROIG DE LA EMT
Cada matí, Daniel acudeix amb la seua mare a la parada per a agafar l’autobús que li portarà al col·legi. Tots els dies sent l’emoció de pujar en el bus i descobrir la ciutat a través de les seues grans finestres, els elements que fan més segur i accessible a totes i tots aquest servei públic, i contagiant la seua alegria a través de les seues experiències en l’autobús.

La Empresa Municipal de Transports EMT València porta a terme el desenvolupament d’activitats lúdiques en diferents esdeveniments de la ciutat de València, amb l’objectiu de donar a conèixer l’EMT com a empresa, el servici que ofereix a la ciutat i conscienciar sobre els avantatges socials i mediambientals de l’utilització del transport públic, garantitzant una mobilitat sostenible, responsable i segura. Les activitats duren 15 min. aproximadament cadascuna i es representen rotativament des de les 11.30 a les 14 h.

Activitats infantils de EMT València: Diumenge 30 d´octubre de 11.00 h a 13.00 h en el Claustre Renaixentista. Entrada lliure fins a completar aforament.