CAMPANYA DE PREU JUSTOS. RUTA PELS MERCATS DEL BARRI DE CIUTAT VELLA.

Per L´Horta

¿Saps on comprar verdures de l’Horta de València a Ciutat Vella? L’Horta ha funcionat com a rebost de la ciutat durant dècades, vine a conèixer com pots defensar-la a través de l’alimentació!

Et convidem a una ruta pel centre de la ciutat per potenciar el consum de producte fresc de proximitat i de temporada i conèixer de prop la campanya #preusjustos impulsada per l’Associació Per l’Horta, sindicats agraris i associacions ecologistes i agràries.

Per L’Horta és un moviment social hereu de la primera Iniciativa Legislativa Popular per la protecció de l’Horta de València (ILP) al 2001, constituït formalment com associació sense ànim de lucre des de 2003. PER L’HORTA vol ser catalitzadora de totes aquelles accions o polítiques que vagen encaminades al manteniment i promoció del patrimoni agrícola, hídric, cultural i històric de l’Horta de València.

Ruta. Dissabte 13 de novembre a les 11.30 h. Pati Renaixentista. Per L´Horta. Duració de l´activitat: 11.30 – 13:30 h. Màximo nº de places: 20 persones. Entrada gratuïta amb inscripció prèvia.