PRESENTACIÓ DE CLIMATE REALITY PROJECT I TALLER DE DESIGN THINKING DE EIT CLIMATE-KIC

Cuentacuentos Ecoplaneta por Rebombori cultural

EIT Climate-KIC és una comunitat de coneiximient e Innovació que traballa per accelerar la transició cap una societat amb cero emisions de carboni i resistent al clima.

Amb el recolzament de l´Institut Europeu d´ Innovació i Tecnologia, identifiquem i recolzem la innovació que ajuda a la societat a mitigar i adaptarse al canvi climàtic. Creiem que una economia descarbonitzada i sostenible no sols és necesaria per evitar un canvi climátic catastròfic, sino que presenta una gran quantitat d´oportunitats per les empreses i la societat.

EIT Climate-KIC treballa en la innovació transformadora i sistèmica que implica moltes innovacions conectades que se desenvolupen en paral.lel per provocar un canvi al sistema. El nostre objectiu és portar noves idees, productes o serveis d’un nínxol al corrent principal per aconseguir un punto d´ inflexió i crear el màxim impacte.

Climate Reality Project. En 2006, el premi Nobel i ex vicepresident de Estats Units, Al Gore, va fer que el món parlara del canvi climàtic amb la pel.lícula guanyadora del Oscar “Una veritat incomoda”.

Va ser no més el començament d´una revolució climàtica. Més tard, eixe mateix any, va fundar que es convertiria en “Climate Reality Project” per promoure la comunicació i convertir la conciència en acció en tota la Terra.

Hui, com Climate Reality, és un grup divers d´individus apasionats que s´han juntat per resoldre el major desafiu del nostre temps. Son activistes, líders culturals, organitzadores, científics i narradors compromesos amb la construcció conjunta d´un futur sostenible.

Durant la primera part de l´activitat s´ impartirà una xarrada en la que contarem amb liders climàtics de “Climate Reality Project” que ens parlaran sobre fets del Canvi Climàtic i sorgiran accions per reduïr la nostra petjada i frenar el Canvi Climàic.

Tras finalitzar la xarrada es realizarà un taller participatiu on els asistents podran ajudar a cocrear el planeta del futur que desitgem tindre aportant idees innovadores a través de la metodologia de “Design Thinking”. No t´ho pots perdre!!

Xarrada / Taller de Climate KIC i Climate Reality Project: Diumenge 14 de novembre a las 17.00 h. Sala Refectori. Entrada gratuïta fins completar aforament.