ECOPLANETA

Rebombori cultural

El nostre món fa aigües. La contaminació s’ensenyoreix del planeta. Cada vegada queden menys espais verds. Una marea de plàstics cobreix les nostres mars i oceans. I moltes espècies d’animals estan en risc d’extinció. Però el pitjor de tot és que la societat ja no escolta. Només consumeix i consumeix sense control, contribuint a la lenta desestabilització del planeta.

Don Luchano Avaries Woodgood viu a costa d’aquesta realitat a la Torre Daurada Inassolible per a Tota la Humanitat. Pensa que per viure en una fortalesa inexpugnable pot fer el que vulga i eixir impune. Però quatre espectres ho visitaran durant la nit! Quatre espectres que li contaran quatre històries que provocaran que Don Luchano comence a contemplar la vida amb una perspectiva diferent.

Rebombori Cultural és una empresa de gestió cultural,. Ens dirigim a la societat, a grans i xicotets, a famílies i professionals de tots els àmbits amb inquietuds culturals. Els nostres mètodes d’aprenentatge es basen en tècniques aplicades al contacontes, tallers i altres activitats socioculturals que pretenen formar, des de l’entreteniment, a ciutadanes i ciutadans conscients del seu paper com a agents actius en la configuració d’una societat millor: més plural, més inclusiva, més igualitària i més transparent.

 

Contacontes de Rebombori Cultural: Dissabte 13 de novembre a las 12.00 h. Pati Gòtic. Entrada gratuïta fins completar aforament.