DÛRGA

Dûrga

Dûrga és un poderós trio format per Santi (guitarra i veu), Carlos (baix i veu) i David (bateria i veu). El projecte neix a València a principis de 2016, quan els seus interessos musicals els porten a experimentar amb estils propers al post-metal, post-hardcore i post-rock com a principal inspiració.

Les seues creacions són un viatge sonor on passatges ambientals fets de ritmes melòdics i tranquils interactuen amb atmosferes pesades carregades de intensitat, distorsió i riffs pesats. Tot sota una mirada apassionada i crítica cap al gènere humà.

La seua proposta ha traspassat fronteres i els ha portat a tocar en un dels festivals independents més reconeguts: l’SXSW d’Austin, Texas. També han actuat a festivals com Primavera Pro i han portat la seva música a Europa, Mèxic i els Estats Units.

Després de publicar els seus dos discos “Venjança” (2017) i “De Lira Ire” (2018), Dûrga es prepara per llançar el seu nou LP, on experimenta amb nous sons sense perdre la seva essència. La preproducció del disc ve de Pablo Martínez (Desakato) i va ser realitzada als estudis OVNI (Astúries) i la recodificació té el segell d’Ultramarinos Costa Brava, que han treballat amb bandes com Toundra, Bala, Standstill o Nueva Vulcsno.

Actuació: Dissabte 13 de novembre a les 13.00 h. Pati Gòtic. Entrada gratuïta fins completar aforament.