LA VICTÒRIA DE LES MOLES I L´AMENAÇA DEL BYPASS

ALIANÇA PER L’EMERGÈNCIA CLIMÀTICA DE PATERNA SAB I L’ELIANA - LA VICTÒRIA DE LES MOLES I L’AMENAÇA DEL BYPASS

Aspectes com la sensibilització de la gent dels nostres barris i potenciar les iniciatives ecologistes populars són dos dels principals objectius de l’aliança, Per altra banda volem ser un interlocutor vàlid per als ajuntaments, hui per hui tenim molt de treball per davant, els gestors municipals no sempre tenen objectius adequats i/o equilibrats amb l’emergència climàtica.

La xarrada tindrà com a objectius donar a conèixer les accions que l’aliança, compartir la lluita guanyada al Macro centre comercial INTU MEDITERRANI, la adopció d’El paratge natural de les Moles al parc natural del Túria i el més important La lluita que a día de hui tenim amb l’ampliació del byPass i els grans problemas derivats d’aquesta Macro obra atemporal.

Parlarem del model actual i els importants canvis que el nostre sistema social i econòmic deuria de tindre per tractar de revertir les situacions actuals de colapse social i econòmic, colapse que cada volta està més present a les nostres vides i que per desgràcia no pareix tindre una solució a curt termini.

L’aliança per l’emergència climàtica de paterna SAB I l’Eliana es una plataforma ciutadana que serveix com a catalitzador de les iniciatives i projectes que tenen com a nexe comú la lluita ecologista i l’emergència climàtica, decenes d’entitats locals de tot perfil formen part de l’aliança.

Xarrada de Aliança per l´emergència climática de Paterna, Sab i L´Eliana. Dissabte 13 de novembre a les 12.30 h. Pati Renaixentista. Entrada gratuïta fins completar aforament.