MANUTEBOL

Manutebol

Metamorfosis és el primer LP de la banda de València ManuteBol. El títul respon a la idea de que les cançons ens transformen, i cada composició d´alguna manera ens lporta a una nova metamorfosi. També, decidir optar per la música i allunyar-se d´altres treballs més comuns, ha suposat per a Manuel Solís, compositor, guitarrista i cantant de la banda una gran transformació vital. La banda está formada a més per Jorge Carlos Arias guitarra i teclats, Luis Bonafé al baix i Santi Bernal a la bateria. Es tracta d´un disc prou heterogeni amb diverses influencies amalgamades baix el prisma de les melodies més pop amb especial dedicació per les guitareas, amanit tot amb lletres d´ autor. En el disc podem trobar influencies del pop rock més clásic, dels sons indie dels anys 90, o del pop electrònic, i fins i tot de surf rock. La banda no busca asociar-se en la sonoritat de cap influència. no obstant aixó poden citar entre les seues referéncias a artistes com The Cure, New Order, Joe Crepúsculo, Rolling Stones, Los Planetas, Arcade Fire, Kiko Veneno, La habitación Roja, Nacho Vegas, Mac De Marco, Pink Floyd, Beatles, Sr. Chinarro, The Strokes, Blur, entre molts altres.

Manutebol actuarà el dimarts 9 de novembre al autobús de la EMT de la llínea 70. Pujarem des de la parada d´autobús pròxima a la Porta de la Mar. Durant el trajecte Manutebol repassarà en format acústic i a duo el seu nou treball. D’aquesta manera fem una cridà perquè la gent acudixca al Festival Cridem pel Clima al Centre del Carme Cultura Contemporània del 12 al 19 de novembre d’una forma sostenible.

Actuació: Dimarts 9 de novembre a les 18.00 h. Bus de la EMT. Entrada comprant ticket bus de la llínea 70 (parada de bus Porta de la Mar).