NEREU I LES BÈSTIES MARINES

Nereu i les bèsties marines

Nereu i els Bèsties Marines és un projecte musical folk d’autor amb embolcall melancòlic. Nereu és l’alter ego del cantautor valencià Tomàs Pallarès. Els Bèsties Marines són: Elena Mezquita, Paco Durán, Víctor Pesudo, Toni Falomir, Joan Villalonga i Luís Martínez. Músics valencians que ho acompanyen i visten les cançons de tonalitats mediterrànies amb un estil avantguardista i alhora clàssic.

El seu primer disc autopublicat es diu “La Remor dels *Onades” (2020), gravat i produït per Alberto Lucendo. Conté deu cançons que et fan sentir en la pell el vent que al costat de la mar esborra la tristesa. Amb lletres plenes de foscor i llum, que representen naufragis i triomfs vitals. Es tracta d’un col·lectiu artístic-musical Mediterrani, que naix mirant a la mar.

Un disc imaginari ple de sons de balenes, ocells de foc, illes i molls de fusta. Diaris de viatge, pedres rodades, esculleres i fars. El disc va ser nominat com a millor disc de grup revelació del 2020, en els Premis Ovidi Montllor, en la seua XV edició.

Actuació: Dissabte 13 de novembre a les 18.30 h. Pati Gòtic. Entrada gratuïta fins completar aforament.