PRESENTACIÓ DEL PROJECTE:
LA CASA ON S´EDUCA TAMBÉ EDUCA.

FECCOOP.

“La casa on s´educa també educa” consisteix en una proposta educativa basada en les infraestructures. Els centres educatius, la seua construcció i gestió, la seua distribució, com s’usa l’energia i els materials que les composen. La llum, la vegetació, com s’usen els patis…, tot és un fet que constitueix possibilitat d’educar al mateix temps que esdevenen edificis que respecten el medi i són eficients.

El nom del nostre projecte ve de la nostra convicció i acció en l’emergència climàtica i del nostre compromís en educar el respecte al planeta, l’únic que tenim.

Begoña Fuentes Giner, Secretària de Dona, Polítiques d’Igualtat i Polítiques LGTBIQ+FECCOO-PV.  Profesora del departament de construccions arquitectòniques, ETS d´Ingenieria  de la edificació UPV.

A FECCOOPV considerem que les persones ocupades de l’educació som part de la classe treballadora, ja que vivim de la nostra faena.

Reivindiquem una societat equitativa, justa, solidària i arrelada a la terra. Per això ens hem dotat de línies estratègiques en les que actuar. Una d’elles és la que denominem línia verda i que emmarca tota la lluita que com a persones educadores i part de la ciutadania, cal enllestir dins de l’emergència climàtica en la que ens trobem i volem contribuir a frenar.

Xarrada: Dijous 18 de novembre a les 17.30 h. Sala Refectori. Entrada gratuïa fins completar aforament.