Yanus.

La dinàmica proposada per Yanus pel Festival València Crida Pel Clima recopilarà les aportacions de tots els participants al llarg del festival als que s’animarà a participar en una conversació a moltes parts de manera fonamentalment escrita.

Les reflexions i visions dels visitants al festival sobre un desafiament relatiu a l’emergència climática s’anirán recopilant periodicament. Amb aquesta informació, s’elaboraran unes visualitzacions que serán projectades en les instal·lacions del CCCC. Aquestos resumens gràfics sobre la percepció dels assistents s’anirán actualitzant a mesura que les noves respostes dels asistents es vagen reflexant. D’aquesta manera, els asistents al festival asistirán i participarán en un estudi sobre visió col·lectiva referent a l’emergència climàtica. Un mètode participatiu de diagnòstic durant un festival. Una experiència com a mínim curiosa.

Yanus és un nou hub d’innovació centrat en desenvolupar i implementar metodologies participatives per a donar respostes a desafiaments complexes derivats de l’emergència climàtica. Governs locals i regionals, però també institucions educatives, emprenedors i associacions que posen el focus en resoldre o mitigar aspectes relacionats amb la sostenibilitat són el focus d’actuació de la seua activitat.

Explicació procés participatiu de Yanus:

Divendres 28 d´octubre a les 19.00 h. Claustre Gòtic. Entrada lliure fins a completar aforament.

Si som el que mengem…

Ajudans a ser millors!

Participa, és tan sols un minut.