CRIDEM PEL CLIMA 2021

La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, el Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC) i Tornem, cultura i sostenibilitat llancen un festival pioner en la Comunitat Valenciana que conjumina a professionals, col·lectius ambientalistes i població a través de la cultura.

El festival, que se celebra del 12 al 19 de novembre en el Centre del Carme, té com a objectiu connectar a la ciutadania amb l’emergència climàtica mitjançant una àmplia oferta cultural per a totes les edats i nivells de sensibilització amb la problemàtica ambiental. Durant set dies, el CCCC es convertirà en un escenari lúdic i cultural, de diàleg entre experts en l’emergència climàtica i la cultura, amb espai per a la participació ciutadana.

Programació 2021

Més informació del festival

FESTIVAL VESOS

Era un espai on descobrir la música més efervescent i actual de panorama musical valencià i on artistes es consciencien davant la problemàtica del canvi climàtic a través de diferents disciplines artístiques i a través de la música.

A més, considerem essencial la conscienciació i el gaudi de tota la família, per la qual cosa els més xicotets comptaran amb el seu propi mini festival dins anomenat VESETS. Aquest consistirà en un conjunt d’activitats variades de cultura i sostenibilitat, perquè xiquetes i xiquets es divertisquen aprenent.

Un festival multidisciplinari a València on la música i l’art es fusionen per a ser els transmissors de la problemàtica que existeix sobre la sostenibilitat en el nostre planeta.

CONCURS ARTISTES EMERGENTS

En el nostre afany per promoure la cultura musical emergent a la ciutat de València, continuem amb una de les propostes: El concurs de bandes “Pansa el micro”.

Després de les reeixides edicions anteriors que van tindre com a guanyadors a “Ió Tides”, “Our Next Movement”, “Chesterton” “No Habite Knobs” i “Nomera” arriba la cinquena edició d’un concurs creat per i per a les bandes i músics emergents de la Comunitat Valenciana en col·laboració a Stardust Produccions”.

ALTRES CONCERTS ORGANITZATS