espai tornem

ESPAI TORNEM

Cicle de concerts i debats de sostenibilitat junt l´artista.

Espai Tornem és un nou cicle de concerts i debats de sostenibilitat que contarà amb tres dates en 2022. Té com a objectiu principal, crear un espai de sensibilització sobre l’impacte humà al medi ambient i la necessitat d’adoptar models de vida sostenibles. Un espai on “Imaginem” al costat d’artistes i especialistes en la matèria per un món millor. Tot en un ambient distés i de diversió.

Acosta alternatives als assistents relacionades amb les temàtiques ambientals: reducció dels plàstics, el consum de productes de proximitat, el disseny sostenible, el canvi climàtic, turisme responsable, alimentació conscient… En definitiva, vol posicionar-se com a alternativa d’oci enfocada a la conscienciació i divulgació de models de vida sostenibles a través de trobades amb especialistes, artistes de tota mena i música en directe.

El cicle *Espai *Tornem compta amb la col·laboració de La Casa de la Mar. En cada una de les jornades haurà un xicotet mercat que representa les tres temàtiques que volem tractar.

El cicle Espai Tornem compta amb la col·laboració de la Casa de la Mar.

PROGRAMACIÓ

2 D´OCTUBRE

CANDELA ROOTS + ANA ZOMEÑO. JUAN BORDERA PARLANT SOBRE DECREIXIMENT

27 DE NOVEMBRE

LA PEPA + SAÜL VANACLOCHA. RECARTOGRAFÍAS PARLANT SOBRE RURALITATS

11 DE DECEMBRE

ARTISTA PER CONFIRMAR + MARLA CROSS. JUSTICIA ALIMENTARIA PARLANT SOBRE ALIMENTACIÓ RESPONSABLE

 

 

 

La

En La Casa de la Mar

2 D´OCTUBRE

CANDELA ROOTS + ANA ZOMEÑO. JUAN BORDERA PARLANT SOBRE DECREIXIMENT

Candela Roots

CANDELA ROOTS

Quan parlem de Candela Roots no podem deixar de fer referència a la seua vocació reivindicativa i a la temàtica universal de les seues lletres. El missatge que llancen al públic és la motivació, la raó de ser de la banda: l’Ecologia, els Drets Humans, el Pacifisme o la Igualtat són exemples dels temes que aborden.

ANA ZOMEÑOana zomeño

ANA ZOMEÑO

Ana Zomeño és una cantautora i compositora de folk/pop amb una gran projecció de l’escena valenciana. El seu últim treball va anar nominat al millor àlbum d’artista revelació dels premis Carles Santos.

Juan Bordera

JUAN BORDERA

periodista i activista, entre moltes coses, és coautor del llibre La tardor de la civilització (2022) amb el físic Antonio Turiel. El seu treball sobre les filtracions de l’IPCC en 2021 va donar la volta al món. En l’actualitat, remant amb Extinction Rebellion i altres col·lectius.

27 DE NOVEMBRE. LA PEPA + SAÜL VANACLOCHA. RECARTOGRAFÍAS PARLANT SOBRE RURALITATS

La Pepa

LA PEPA

L´ artista I presentadora Pepa Cases visita Espai Tornem per presentarnos el seu nou disc ‘III’. Aquest nou projecte discogràfic en valencià de la Pepa naix després d’altres treballs com El meu una altra jo i En el meu idioma.

 

Activitats infantils de la EMT

SAÜL VANACLOCHA

Saül Vanaclocha és un cantautor independent, un “trobador errant” creador de cançons directes que propicien un dialogue més enllà de tota mena de fronteres, expressant així les seues vivències a través de sons mestissos i alternatius.

Recartografías

RECARTOGRAFÍAS

La Asociació Recartografías és un projecte de investigació-acció i divulgació sobre conflictes territorials i ambientals. També duen a terme projectes d’investigació acadèmica, activitats culturals i de formació, així com xarrades i col·loquis tractant diferents temàtiques.

11 DE DECEMBRE. ARTISTA PER CONFIRMAR + MARLA CROSS. JUSTICIA ALIMENTARIA PARLANT SOBRE ALIMENTACIÓ

ARTISTA PER CONFIRMAR

Future Weather

MARLA CROSS

Cantautora de Jaén de 25 anys influenciada pel pop, indie i folk d’artistes com Phoebe Bridgers, The Lumineers, Love of Lesbian, i els primers àlbums de Coldplay.

Chloe & Theo

JUSTICIA ALIMENTARIA

Justícia Alimentària És una associació formada per persones que creen en la necessitat de canviar el sistema agroalimentari actual, que oprimeix i expulsa les comunitats rurals i destrueix el medi ambient.

ORGANITZA

COL.LABORA